Program 2015

ER DU MELLOM 6 OG 18 ÅR?
KOM Å BLI MED PÅ EN AKTIV OG SPENNENDE SOMMER I VADSØ.

Svømming
VTF og Vadsø AK ønsker å legge til rette for aktivitet og sosialt fellesskap for barn og unge som er i Vadsø gjennom sommeren og som ønsker en aktiv ferie. Vadsø AK har hovedansvaret i uke 28 og 29 og VTF har ansvaret i uke 30.

Vi har sports camp for deg mellom 6-12 år på dagtid, og for deg mellom 12-18 på ettermiddagstid.

Påmelding uke 28 og 29: inger@i-galleri.no eller SMS til 90 11 09 06
Påmelding uke 30: lise@vtf.no eller SMS til 95 22 74 53

GRATIS :-) Først til mølla-prinsippet. Begrenset plass

Vi har opprettet arrangementet Varanger Sports camp 2015 på facebook. Her vil det legges ut informasjon om de ulike dagene.

Brosjyren for campen finner du her, eller på Igalleri i Vadsø.

Azir

Vadsø AK har ansvar for uke 28 og 29. Begge ukene vil bli satt opp likt for begge aldersgrupper, men med ulikt innhold. Mandag; Akrobatikk, tirsdag; kulturtur, onsdag; basseng i Vardø, torsdag; klatring i varangerhallen og fredag; friluftsliv. Frukt vil bli servert enkelte dager, dette vil bli gitt beskjed om. Vi vil ta hensyn til vær og vind i oppleggene våre, og dersom det er dårlig vær en gang, vil vi søke tilflukt på Grendehuset i Golnes. Egnet bekledning, evt. matpakke og opplegg vil bli gitt beskjed om på facebooksiden, og det er derfor viktig å følge med her.

Tilbudet er gratis, men instruktørene får imidlertid lønn fra klubben. Disse utgiftene, i tillegg til andre, vil bli dekket av midler fra UDI og egne midler fra dugnader og vårt bruktmarked.

Vadsø AK stiller med instruktørene Shukrulla, Trygve, Sakhi, Selma og Zmaray.

GOD SOMMER!