Varanger Sportscamp 2015

Basseng i Vardø med Camp 2

Sportscampen ble en suksess. Vi hadde omkring 45 barn og unge, med ulike etnisiteter som deltok på campen. Vi har hatt mange ulike aktiviteter fordelt på to uker; vi har vært i basseng i Vardø, klatret, hatt akrobatikk på Golnes, vært på ulike kulturturer og prøvd oss på friluftsliv.

Ekkerøy med Camp1

Ekkerøy med Camp1


Varanger Sportscamp har vært todelt; Vadsø AK hadde først to uker med aktiviteter før VTF hadde et likt tilbud uken etter. Tilbudet fra Vadsø AK har inngått i vår idrettsskole, og de fleste av disse har vi hatt tilbud om lenge, og vil fortsette med dem.

Varanger Sportscamp er et gratis tilbud for barn og unge fra 6-18 år. Alle våre instruktører har vært tilknyttet klubben, og instruktørjobben har vært en slags sommerjobb. Vi har kjørt deltagerne i minibussen vår, og på de fleste dagene har vi også hatt tilbud om mat og drikke. Midlene til å kunne ha et slikt tilbud har kommet fra prosjektmidler fra UDI, og fra bruktmarkedet vårt. I tillegg har mye av maten vår kommet fra avtalen Vadsø AK har med Kiwi. Der får hver dag all mat som går ut på dato.