Varanger Sports Camp dag 1 og 2

ekkerøy7

Da var de to første dagene av Varanger Sports Camp 2015 unnagjort. Den første dagen, mandag, var begge gruppene på Golnes og trente akrobatikk sammen med instruktørene. Etter treningen var det litt matservering, og dette benyttet alle seg av. Camp 1, i alderen 6-12, var på Golnes fra klokken 12-15, mens Camp 2, opp til 18 år, var der fra 18-21. Begge treningene var svært suksessfull og vi har fått mange gode tilbakemeldinger. Instruktørene på Camp 1 var Shukrulla, Trygve og Sakhi, og på Camp 1 var det Selma og Ramona fra Vardø.

Akrobatikk på Golnes med Camp 1

Akrobatikk på Golnes med Camp 1

I dag, tirsdag, var Camp 1 på Ekkerøy. Her fikk de fôre hestene til Friluftsmærrene og de gikk tur og så på hulene og bunkersene fra krigen og fuglefjellet. De avsluttet dagen med grilling i grillhytta til Ekkerøy grendelag.

Ekkerøy med Camp1

Ekkerøy med Camp1

Camp 2 var i dag i basseng. Fordi bassenget i Vadsø er stengt, dro vi til Vardø og deres helt nye anlegg. Vi flyttet basseng til tirsdag, fordi det ikke var mulig å leie bassenget på onsdagen. Basseng i nesteuke vil også bli på tirsdag i Vardø. Jentene møtte i dag opp utenfor I galleri klokken 17, slik at vi fikk mest mulig bassengtid. I Vardø stilte Anne Therese Eriksen opp som badevakt, og Selma som instruktør. I tillegg til jentene som var med fra Vadsø, fikk også flere av AK-54 Vardø sine utøvere og venner være med, blant annet Ramona og Ian Eriksen. Det har vært mest lek, men også litt svømmetrening. Ungdommene hadde det morro, og det at det var ro i bussen tilbake, tyder på at jentene har vært svært aktive :)

Basseng i Vardø med Camp 2

Basseng i Vardø med Camp 2

I morgen blir det akrobatikk på Golnes for Camp 1, og tur til Ekkerøy med Camp 2 :) Vi håper så mange som mulig blir med! Husk å følge med på Varanger Sports Camp sitt arrangement på Facebook for oppdateringer og informasjon underveis. Bilder blir lagt ut i eget album her på nettsiden vår, i tillegg til på Facebook.