Nasjonal innsamling av brukte mobiler

Nå kan du være med på et løft for miljøet og for ditt idrettslag!
Vadsø Atletklubb vil i samarbeid med Telenor og Norges idrettsforbund samle inn brukte mobiltelefoner i Norges største miljødugnad. 7 av 10 nordmenn har brukte mobiltelefoner i roteskuffen, det utgjør over 10 millioner brukte telefoner. Telenor gir idrettslag 30 kroner per innsamlede telefon, dette utgjør 300 millioner kroner i potensielle inntekter for idretten. Dette er viktige inntekter for grasrota i norsk idrett.

Mobiltelefoner er også potensielle ressurser. Mer enn 90 prosent av delene i en mobiltelefon kan gjenvinnes, og mange av metallene kan gjenbrukes. Vår returordning er også med på å gi nye muligheter for andre. Mange mobiler som leveres inn er nemlig av så god kvalitet at de blir restaurert og videresolgt i nye markeder i Asia. Dermed kan din brukte mobil gi nye muligheter for andre.

Husk å ta ut SIM-kort fra din mobil før du leverer den til oss. Dersom det finnes gjenværende informasjon på mobilen, så vil Telenor gjennom sin sertifiserte returpartner slette all gjenværende informasjon og destruere minnekort på mobilen.

Dersom du har gamle mobiler liggende; ta kontakt med oss. Du kan levere dem på I galleri, Libris eller Expert, eller vi kan hente dem etter avtale.

Følg gjerne innsamlingen på Instagram på emneknagg #mobilretur

Takk for din støtte!

Logo-Vadsoe-Atletklubb-Web
telenor
Norges idrettsforbund